fbpx
 

Bedrijfslunch Catering Haarlem

Wij bieden een originele en hippe bedrijfslunch aan met keuze uit verschillende concepten zoals: juices & sandwiches, hamburgers, friet en saté, pasta’s of curry’s en nog veel meer.

We rijden één  van onze Vintage Foodtrucks bij u voor de deur, de parkeerplaats, de parkeergarage of zo de werkplaats in. Verhoog de productiviteit, betrek collega’s op informele wijze of laat aan het hele team zien hoe zeer ze gewaardeerd worden. Onze Vintage Foodtruck is een makkelijk en geen dure manier om een mijlpaal te vieren met uw collega’s, trakteer ze op een originele en lekkere manier.

 

Bedrijfslunch op maat?

Heeft u zelf specifieke wensen, op basis van deze wensen stellen wij graag samen met u de perfecte lunch samen. Veganistisch, vegetarisch, biologisch, glutenvrij of lactosevrij, het kan allemaal.

 

Proef het verschil

Wij bereiden de lunch voor uw personeel in onze foodtruck op locatie, wij gebruiken uitsluitend verse, eerlijke en duurzame producten. Onze gerechten zitten boordevol smaak en goede voedingsstoffen die de ‘motor’ van uw werknemers langdurig goede energie geeft.

Old School Good Food op uw Bedrijfslunch

– volledig verzorgde BBQ’s
– Burgers
– Pizza
– Nacho’s

– Bacon Cheese Fries
– Pasta’s
– Curry’s
– Lemonade

– (BBQ) Bites
– Smoothies
– Sandwiches
– Poké bowls

– Oesters
– Poffertjes
– Taarten en desserts
– Stroopwafels

Onze Vintage Volkswagen T1 uit 1979 is een ware eyecatcher bij u op het bedrijf. In combinatie met onze creatieve aankleding weet een ieder waar hij moet zijn voor een heerlijke lunch. Vanaf deze zomer hebben wij een unieke Volkswagen T1 pick-up uit 1974 beschikbaar die wordt voorzien van een ingebouwde stoere BBQ. Ideaal voor het verzorgen van een BBQ lunch, Burgers en meer. Er wordt on-the-spot gebbqt vanuit de VW T1 pick-up door onze ervaren grillmeesters.

 

 In de zomer heerlijk in de zon maar zeker ook in de winter  nemen we warmte mee met onze BBQ foodtruck of bijvoorbeeld warme soepen. Wij komen jullie graag verrassen.

 

Bij ons kan je natuurlijk ook terecht voor het volledig verzorgen van jouw event; met onze jaren ervaring in de Evenementen en Catering nemen wij jou graag alle werk uit handen. Nodig ons uit voor het organiseren van uw (bedrijfs)borrel, huwelijk, tuinfeest, beurs, personeelsfeest of ander event.

Neem contact op met T1 Vintage Food Truck

Voor uw bedrijfslunch of Catering in Haarlem en omstreken of wilt u iets anders dan wat u elders geserveerd krijgt, uw gasten verbazen en laten genieten van smaakvolle eerlijke gerechten en dranken geserveerd vanuit de mooiste foodtrucks, uitgiftes of een lopende band? Voor creatieve stijlvolle mobiele catering neemt u vrijblijvend contact op met t1vintagefoodtruck via info@t1vintagefoodtruck.nl of 023 57 68 463/ 06 14 18 5040.