fbpx
 

Bruiloft Catering

Bruiloft Catering

Jullie zijn bezig jullie grote dag te plannen, de jurk, het kostuum, de ringen zijn al geregeld. Maar jullie willen trouwen op jullie eigen unieke manier? Dan is een foodtruck bruiloft iets voor jullie. Wij kunnen onze T1 Vintagefoodtruck op elke locatie voorrijden om uw gasten op uw bruiloft te trakteren op bijna alles wat je wilt, geserveerd vanuit de T1VintageFoodtruck.

 

Vintage Foodtruck

Met een Foodtruck op jullie bruiloft kun je genieten van heerlijke mobiele catering op elke gewenste locatie. Je kan een foodtruck bruiloft organiseren op het strand, in een prachtig bos, op het platteland of in een bijzondere boomgaard. Alles is mogelijk.  Een buitenbruiloft heeft als voordeel dat je vastzit aan weinig regels en wat styling betreft heeft de natuur weinig nodig. Wij doen er alles voor om uw bruiloft zo bijzonder mogelijk te maken. De T1 Vintagefoodtruck kan op (bijna) elke locatie komen en is een ware eyecatcher op uw bruiloft.

 

Een greep uit onze mogelijkheden vindt u hieronder.

– Curry’s
– Pasta’s
– Uitgebreide BBQ
– Hotdogs & Hamburgers
– Pizza’s

 

Maar ook sidedishes zoals;

– Verse Biologische Frieten met huisgemaakte Mayonaise
– SaladBar
– BBQ Bites (chickenwings, bbq worstjes, pita pulled pork, spareribs etc. )
– Koude hapjes (geroosterde gamba op wakame, carpaccio, vitello tonato etc.
– Soepen (tomaat, pompoen, thom ka kai etc.)
– Sandwiches voor na de ceremonie bijvoorbeeld

 

Desserts:

– IJsjes
– CandyBar/ Sweettable
– Kaasbuffet
– Poffertjes

 

Late night snack;

– Verse Biologische Frieten met huisgemaakte Mayonaise
– (mini) hamburger of broodje hotdog
– Rosevalaardappeltjes met Aiolï
– Pita Pulled Pork

 

In overleg houden wij natuurlijk rekening met allergieën en eventuele andere dieetwensen. Zo kan iedereen op deze prachtige dag optimaal genieten.

 

Wij verzorgen vanuit de T1Vintagefoodtruck ook graag de dranken voor u. U kunt hierbij denken aan fris, bier en wijn maar wij maken ook heerlijke cocktails. Zoals mojito’s, gin-tonics, strawberry daiquiry’s, (cava) sangria etc. Wij denken graag met u mee en staan open voor al uw eigen ideeën. Wij kunnen er gedurende de hele bruiloft staan of bijvoorbeeld een uurtje of twee tijdens uw feestavond. Wij kunnen ook de (speciale) koffies en thee verzorgen op uw bruiloft.

 

Historie van de VW T1 Kombi

Onze Vintage VW T1 Kombi is in 1969 gebouwd in de VolksWagen fabriek in Brazilië. Hij heeft tot een jaar geleden nog rondgereden aan de andere kant van de oceaan en is mede door het gunstige klimaat aldaar, nog steeds in zeer goede staat. Na een lange toch over zee, vele controles, het nodige ombouwwerk en de spuiterij, kan de Foodtruck eindelijk worden ingezet op alle bruiloften partijen.

 

Meer informatie over onze Food Truck

Speciaal voor deze bijzondere dag zullen we onze foodtruck en eventuele andere kookstations extra aankleden. Wij organiseren vanuit onze event tak; Createvents, volledige events en werken nauw samen met Mobile Streetfood en weddingplanners. Wij kunnen uw volledige bruiloft organiseren en faciliteren. Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan om onze foodtruck te huren

T1 VintageFoodTruck bij U?

 

 

Klantenreviews

Op 9 juni trouwden wij op een hele bijzondere locatie in Bohemian/festival stijl. De aankomst in de prachtige VW T1 maakte het sfeertje helemaal compleet. Onder luid gejuich werden we onthaald door vrienden en familie. Daarnaast was de T1 ook een fantastische backdrop voor onze trouwfoto’s. Ik kan niet wachten tot we ze binnen krijgen
Wat een mooie truck! Leuk voor bruiloften of als foodtruck op een festival of feest!
Er valt weinig over te zeggen, dit is een eye catcher voor op elke catering en of locatie. Goed en professioneel personeel! Tot het volgende feest.
Als je naar een te gekke foodtruck zocht, heb je hem nu wel gevonden! Wat een plaatje. Contact met de eigenaren ook heel fijn. Kortom, geweldige service, top ervaring en nog beter eten!