fbpx
 

Catering Haarlem

Op zoek naar bijzondere catering in of nabij Haarlem?  Bij ons vindt u stoere foodtrucks en originele foodconcepten, hapjes en dranken die aangeboden worden vanuit onze mooie en stoere Vintage VolksWagen Foodtrucks.

 

Wij helpen graag om uw evenement een groot succes te laten worden, onze mooie Foodtrucks zijn een echte eyecatcher op uw evenement. Wij hebben al jaren ervaring in het organiseren van events; van familiefeestjes tot festivals, van bier, wijn en fris tot cocktails en van kleine hapjes tot geheel verzorgde diners. T1vintagefoodtruck zet in korte tijd een bar, mobiele keuken en/ of verschillende buffetten neer op elke locatie in Haarlem en omgeving. T1vintagefoodtruck heeft weinig nodig om uw gasten te verwennen met onze heerlijke concepten.

 

Mobiele Catering

Mobiele catering is erg populair en al jaren een favoriet bij menigeen die een evenement organiseren, wij snappen wel waarom. Het is makkelijk, snel geregeld, je hebt er geen omkijken naar en wij hebben stoere en lekkere concepten waar een ieder van geniet. Het kan op elke locatie van een bruiloft in het bos, bedrijfsfeest op eigen locatie of de verjaardag van uw partner in de achtertuin of voor de deur in een drukke straat.

 

Vintage Foodtruck

Wij presenteren alles vanuit de T1vintagefoodtrucks, ander gekozen truck, lopende band of stoere uitgifte! Wij nemen alles mee; fantastisch bedienend personeel, chefs, grillmeesters, pizzabakers, een glimlach en onze beste kwaliteiten.

Alles wordt geserveerd in gerecycled, mooi en sterk disposable (duurzaam) servies.

 

Het aantal mensen maakt niet uit en wij komen graag op elk evenement, wij hebben voor een ieder wat wils en voor ieder budget!

De mobiele cateraar van haarlem

In Haarlem hebben we al zoveel leuke dingen mogen doen. Haarlem is onze thuisbasis en gelukkig hebben we al vele Haarlemmers kennis mogen laten maken met onze unieke en lekkere concepten.

 

T1vintagefoodtruck staat met zijn mobiele catering garant voor:

– Verse en eerlijke producten
– Hoge kwaliteit
– Betaalbaar
– Duurzaamheid en recyclebaar materiaal
– Betrouwbaar
– Duidelijk en inzichtelijke planning en facturen
– Praktisch en flexibel

 

Geniet van onze mobiele catering concepten

T1vintagefoodtruck is altijd bezig met het innoveren van zijn mobiele catering en het ontwikkelen van nieuwe concepten. T1vintagefoodtruck bestaat uit een team van creatieve en hardwerkende horecatoppers die tijdens elk evenement weer enthousiast en vriendelijk klaar staan voor u en al uw gasten.

 

T1vintagefoodtruck bestaat uit een team van ervaren eventplanners, grillmasters, pizzabakkers en bedienend personeel. Zij hebben individueel allen minimaal 15 jaar ervaring in de mobiele catering (in Haarlem).

Een greep uit onze concepten:

Biologische Frieten

Soepen

Sandwiches

Hotdogs

Hamburgers

CandyBar

Lemonadebar

Drinktruck (frisdranken, sappen, bier en wijn)

BBQ Bites (chickenwings, crostinis met pata negra, patatas bravas en nog veel meer)

Saladbar

Broodtafel

Cocktails

Milkshake en (stroop)waffles

BBQ als diner

Pizza’s

Curry’s

Pasta’s

Taarten, desserts en friandises

Neem contact op met T1 Vintage Food Truck Mobiele Catering

Wilt u iets anders dan wat u elders geserveerd krijgt, uw gasten verbazen en laten genieten van smaakvolle eerlijke gerechten en dranken geserveerd vanuit de mooiste foodtrucks, uitgiftes of een lopende band? Voor creatieve stijlvolle mobiele catering neemt u vrijblijvend contact op met t1vintagefoodtruck via info@t1vintagefoodtruck.nl of 023 57 68 463/ 06 14 18 5040.

T1 VintageFoodTruck bij U?

 

 

Klantenreviews

Wat een beleving! Want dat is het, een beleving. De Foodtruck ziet er geweldig uit en de service en het eten van zeer hoge kwaliteit. Ik heb jullie binnen mijn netwerk al meerdere malen aangeraden.
Wat een mooie truck! Leuk voor bruiloften of als foodtruck op een festival of feest!
Goede, vriendelijke service! Er wordt meegedacht en hij is bereid, een extra stap te doen. Heeft onze verwachtingen ver overtroffen en wij zullen dit een ieder aanraden.
De vakmensen van T1 Vintage Foodtruck kunnen een lege zaal een uniek uitstraling geven. Zeer professioneel en fijn samenwerken!
mobiele catering haarlem

Locatie Catering Haarlem