fbpx
 

Festivalbruiloft op een prachtig landgoed in Heemstede mei 2019*

Als voorbereiding op een prachtige bruiloft in Mei zijn we eerder in het jaar al wezen kijken op deze idyllische locatie. De locatie is in hun eigen beheer en dat biedt veel mogelijkheden zeker met onze Foodtrucks. De locatie is een woonhuis met manege in het mooie Heemstede. Een uitgestrekt weiland werd uitgekozen voor de lunch in de middag. De Foodtruck en Oklahoma smoker zouden verderop worden geplaatst waar ook de festivaltent zou komen te staan.

De sandwiches en smoothies voor de lunch werden gekozen. Het BBQ menu, onze luxe variant, ging het worden.  We willen onze decoratie graag aanpassen aan de gekozen stijl, in dit geval een festivalbruiloft met echte festivalcatering vanuit een Foodtruck.

 

Op de dag zelf waren we vroeg aanwezig om de lunch te verzorgen. Midden in het weiland stonden mooi opgedekte tafels. Onze sandwiches werden op robuuste boomstronkjes gepresenteerd op tafel met verschillende smoothies en sappen.

 

Na de lunch werd er getrouwd! De Festivaltent ingericht met chesterfields, hooibalen, een self service bar in grote zinken teilen was het decor voor dit huwelijksfeest.  Nadat de Oklohama smoker en de Foodtruck op hun plek waren gereden was het helemaal compleet.

 

Zelfs de dranken verzorgden we compleet in festivalstijl: prosecco, gingerbeer, rose lemonade, speciaalbieren en verse sappen. Chic de Friemel verzorgden de taart, de koffie en thee .

 

Na de foto’s, de taart en champagne was het tijd voor de BBQ.  De mintgroene VW T1 spijlbus werd gebruikt om de huisgemaakte salades, op de bbq geroosterde roseval aardappelen en vergeten groenten, geroosterde maiskolven, vers afgebakken molenbrood en diversen smeersels en dips in te presenteren.

Daarnaast stond onze stoere Oklahoma smoker waar onze grillmeester onze specialiteiten voor de gasten klaarmaakten. Wat er werd bereid; duurzaam gevangen verse zalm, Bavette steak, homemade pulled pork, 100% black angus runderburgers en op de huid gegrilde kippendijen Tandoori stijl om het mooie menu mee af te maken.

 

Nadat iedereen voldaan plaats nam in de chesterfields en verschillende gezellige zitjes om op te laden voor het feest konden we deze mooie plek tevreden achterlaten. De Foodtruck bleef natuurlijk nog de hele avond staan als ware eyecatcher met het verlichte krijtbord in het avondlicht.

 

We kijken met heel veel plezier terug op deze prachtige dag.

Old School Good Food op uw Bruiloft

– volledig verzorgde BBQ’s
– Burgers
– Pizza
– Nacho’s

– Bacon Cheese Fries
– Pasta’s
– Curry’s
– Lemonade

– (BBQ) Bites
– Smoothies
– Sandwiches
– Poké bowls

– Oesters
– Poffertjes
– Taarten en desserts
– Stroopwafels

Neem contact op met T1 Vintage Food Truck

Voor uw bedrijfslunch of Catering in Haarlem en omstreken of wilt u iets anders dan wat u elders geserveerd krijgt, uw gasten verbazen en laten genieten van smaakvolle eerlijke gerechten en dranken geserveerd vanuit de mooiste foodtrucks, uitgiftes of een lopende band? Voor creatieve stijlvolle mobiele catering neemt u vrijblijvend contact op met t1vintagefoodtruck via info@t1vintagefoodtruck.nl of 023 57 68 463/ 06 14 18 5040.