fbpx
 

Foodtruck Bruiloft

Foodtruck Bruiloft

Hebben jullie plannen om te gaan trouwen? Maak de bruiloft dan compleet met de spectaculaire bruiloft catering vanuit onze prachtige T1VintageFoodtruck!

De mooiste dag van jullie leven, daar werken wij graag aan mee. Wij doen er alles aan om jullie dag onvergetelijk te maken.

 

Willen jullie trouwen op jullie eigen, originele manier? Dan is een foodtruck bruiloft zeker iets voor jullie. Met een foodtruck kan je genieten van onze heerlijke bruiloft catering op een unieke locatie, zodat jij, je partner en je gasten een onvergetelijke dag zullen hebben.

 

Wij kunnen onze T1 Vintagefoodtruck op elke locatie voorrijden om uw gasten op uw bruiloft te trakteren op bijna alles wat je wilt, geserveerd vanuit de T1VintageFoodtruck.

 

Bij T1VintageFoodtruck kun je kiezen uit veel verschillende keukens en extra kookstations. Op die manier kiezen jullie zelf wat het beste past bij jullie feest. Wij hebben gerechten voor verschillende momenten van de dag. Zo kunnen wij een luxe lunch verzorgen, maar ook borrelhapjes of een diner.

 

Een greep uit onze mogelijkheden vindt u hieronder.

– Curry’s
– Pasta’s
– Uitgebreide BBQ
– Hotdogs & Hamburgers
– Pizza’s

Maar ook sidedishes zoals;

– Verse Biologische Frieten met huisgemaakte Mayonaise
– SaladBar
– BBQ Bites (chickenwings, bbq worstjes, pita pulled pork, spareribs etc. )
– Koude hapjes (geroosterde gamba op wakame, carpaccio, vitello tonato etc.
– Soepen (tomaat, pompoen, thom ka kai etc.)
– Sandwiches voor na de ceremonie bijvoorbeeld

 

Desserts:

– IJsjes
– CandyBar/ Sweettable
– Kaasbuffet
– Poffertjes

 

Latenight snack;

– Verse Biologische Frieten met huisgemaakte Mayonaise
– (mini) hamburger of broodje hotdog
– Rosevalaardappeltjes met Aiolï
– Pita Pulled Pork

 

In overleg houden wij natuurlijk rekening met allergieën en eventuele andere dieetwensen. Zo kan iedereen op deze prachtige dag optimaal genieten.

 

Wij verzorgen vanuit de T1Vintagefoodtruck ook graag de dranken voor u. U kunt hierbij denken aan fris, bier en wijn maar wij maken ook heerlijke cocktails. Zoals mojito’s, gin-tonics, strawberry daiquiry’s, (cava) sangria etc. Wij denken graag met u mee en staan open voor al uw eigen ideeën. Wij kunnen er gedurende de hele bruiloft staan of bijvoorbeeld een uurtje of twee tijdens uw feestavond. Wij kunnen ook de (speciale) koffies en thee verzorgen op uw bruiloft.

 

Speciaal voor deze bijzondere dag zullen we onze foodtruck en eventuele andere kookstations extra aankleden. Wij organiseren vanuit onze event tak; Createvents, volledige events en werken nauw samen met Mobile Streetfood en weddingplanners. Wij kunnen uw volledige bruiloft organiseren en faciliteren.

T1 VintageFoodTruck bij U?

 

 

Klantenreviews

Op 9 juni trouwden wij op een hele bijzondere locatie in Bohemian/festival stijl. De aankomst in de prachtige VW T1 maakte het sfeertje helemaal compleet. Onder luid gejuich werden we onthaald door vrienden en familie. Daarnaast was de T1 ook een fantastische backdrop voor onze trouwfoto’s. Ik kan niet wachten tot we ze binnen krijgen
Wat een mooie truck! Leuk voor bruiloften of als foodtruck op een festival of feest!
Als je naar een te gekke foodtruck zocht, heb je hem nu wel gevonden! Wat een plaatje. Contact met de eigenaren ook heel fijn. Kortom, geweldige service, top ervaring en nog beter eten!