fbpx
 

Foodtruck Festival T1 Vintage Foodtruck

Een bedrijfsfeest, jubileum, introductie- of familiedag in festivalsfeer. Unieke catering in onder andere de vorm van ‘rollende keukens’: foodtrucks, een Oklahoma BBQ smoker of authentieke houtgestookte pizza oven.

Een foodtruck festival voor uw collega’s en/of relaties is een relaxte manier van samenkomen op het gebied van bedrijfsevenementen. Een festival biedt namelijk een inspirerende omgeving waar mensen zich prettig en ongedwongen voelen.

 

Organiseert u een borrel met relaties, een familiedag of jubileum? Geef dit event dan extra sfeer door er uw eigen bedrijfsfestival van te maken!

 

Zonder foodtrucks geen festival! Om op uw bedrijfsevenement het echte festivalgevoel te krijgen horen foodtrucks er natuurlijk bij. Vanuit verschillende foodtrucks en/of vaste uitgiftepunten kunnen wij de gasten voorzien van vele soorten catering.  Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende foodtrucks:

Old School Good Food op uw Festival

– volledig verzorgde BBQ’s
– Burgers
– Pizza
– Nacho’s

– Bacon Cheese Fries
– Pasta’s
– Curry’s
– Lemonade

– (BBQ) Bites
– Smoothies
– Sandwiches
– Poké bowls

– Oesters
– Poffertjes
– Taarten en desserts
– Stroopwafels

En meer…..

 Wilt u uw gasten iets anders bieden dan streetfood, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Als u het prettig vindt om zittend, maar toch ongedwongen te dineren, kies dan voor ons ‘sharing dinner’ concept. Hierbij dineert u met uw gasten aan lange tafels. De gerechten worden op grote schalen op de tafels geplaatst, zodat er voor iedereen keuze is uit de diverse heerlijkheden. Met flessen water en wijn op tafel geniet het hele bedrijf van een ontspannen sharing dinner.

 

Foodtruckfestival tijdens je bruiloft?

Willen jullie trouwen op jullie eigen, originele manier? Dan is een foodtruck bruiloft zeker iets voor jullie. Met een foodtruck op jullie bruiloft kan je genieten van onze heerlijke catering op een unieke locatie, zodat jij, je partner en je gasten een onvergetelijke dag zullen hebben.

Evenementorganisatie

T1vintagefoodtruck denkt graag met u mee in het organiseren van uw event, mobiele catering heeft voor elke setting een oplossing. Wij beschikken naast de prachtige VW T1 spijlbus over meerdere foodtrucks, hout gestookte pizza ovens, BBQ trailers, grote decordoeken en verschillende decoratie. T1vintagefoodtruck heeft alle in huis om bijvoorbeeld uw eigen ruimte om te toveren in een evenementen en/of festivalterrein. Wij verzorgen met alle liefde 50 gasten maar ook zeker 1500.

 

T1vintagefoodtruck bestaat uit een team van ervaren eventplanners, grillmasters, pizzabakkers en bedienend personeel. Zij hebben individueel allen minimaal 15 jaar ervaring in de mobiele catering.