fbpx

T 1 Vintage Foodtruck

 

 

Onze prachtige VW T1 Kombi spijlbus is gereviseerd, overgespoten en  het dak kan nu open.

In te zetten als Foodtruck, Drinktruck op bruiloften, feesten en (business) events; uw product sampelen vanuit deze mooie Vintage  Kombi spijlbus of als achtergrond voor een PhotoBooth.

Een mijlpaal vieren met uw collega’s, ze bedanken voor het behalen van een goede resultaat of binnenslepen van een belangrijke klant? Wij rijden de Vintage Foodtruck graag bij u voor de deur en verzorgen een heerlijke lunch naar keuze voor u en uw collega’s..

Deze Vintage Van is in 1971 gebouwd in de VolksWagen fabriek in Brazilië. Hij heeft tot eind vorig jaar nog rondgereden aan de andere kant van de oceaan en is mede door het gunstige klimaat daar, nog steeds in zeer goede staat. Na een lange tocht over zee, vele controles en menig complimentjes van allen die hem al in het echt hebben mogen aanschouwen, is hij inmiddels omgetoverd tot een prachtige mintgroene Foodtruck die vanaf nu beschikbaar is.

 

Hij heeft al heel wat meegemaakt; zijn Nederlandse kenteken ontvangen, bij Van der Veldt Engineering in Amstelveen is het dak geopend voor het gebruik als Foodtruck, overgespoten in 2 prachtige kleuren; mintgroen en roomwit door Autoschadeservice van Dijk in Haarlem en vervolgens is het gehele interieur inclusief RVS werkblad ontworpen, gemaakt en geplaatst door Jabewa in Waddinxveen. Dankzij de hoeveelheid liefde die hij tijdens dit proces heeft gehad heeft hij asdeze transformaties prima doorstaan en is klaar voor alle prachtige events waar hij mag schitteren.

 

De Vintage Foodtruck kan worden ingezet op bruiloften, partijen en businessevents als Food en/of Drink truck maar ook als truck om vanuit te sampelen. Dit kan in uw achtertuin maar ook in het bos of op een evenementenlocatie. Misschien wilt u zelf een dagje deze foodtruck huren en voor dit pareltje zorgen. We rijden de Vintage Foodtruck graag bij u voor de deur of de werkplaats in.

 

Wij werken samen met Mobile Street Food. Al hun concepten kunnen geserveerd worden uit deze prachtige Vintage Foodtruck, zoals curry’s, pasta’s, salades, soepen, snacks, dessert, lemonade, cocktails en nog veel meer.

 

Alles wat de jaren ’70 omschrijft zie je terug in deze prachtige Vintage Foodtruck; Hippie, Bohemian, Festival, Stoer, Natuur, Vrijheid, Vrolijkheid en Liefde……..

Volg ons avontuur!

 

Nog niet alles voor uw event geregeld?? Onze fullservice Evenementenorganisatie Createvents kan u van alles voorzien. Informeer naar de mogelijkheden.

Vintage Foodtruck Experience

 

The vintage drink truck
Al het eten al geregeld…., we nemen u de dranken graag uit handen. Koude biertjes, speciaal geselecteerde wijnen, diverse frisdranken, biologische appelsap, verse jus d’ Orange etc. en dit geserveerd uit de Vintage Foodtruck!
We kunnen de dranken uit de truck serveren maar ook de uitgifte zo in delen dat het een ‘selfservice’ bar wordt!

 

Waffles and Shakes
Stroopwafels met verschillende toppings en milkshakes met poespas geserveerd vanuit de Vintage Foodtruck. We betrekken graag kinderen bij het wafel versieren; we nemen een lieve collega mee en een picknick tafel met heel veel leuks om de wafels te versieren.

 

Sippin’ on Gin and Juice
De alombekende en geliefde G + T maar dan met iets extra’s! Deze exclusieve gin and juice bar serveert uitstekend samengestelde Gin Tonics, No-Sugar juices en natuurlijk de lekkerste Gin ‘n Juice. Het wordt vers bereid terwijl u wacht. Denk aan Hendricks gin, tonic, lavendel, kardemom. Maar ook verrassende verse non alcoholische sappen van onder ander watermeloen, gember, komkommer en veel meer.

 

Business park lunches
Catering in Haarlem en omstreken…. Wij bieden een originele en hippe bedrijfslunch aan met keuze uit alle concepten. We rijden de Vintage Foodtruck bij u voor de deur, de parkeerplaats, de parkeergarage of zo de werkplaats in. Verhoog de productiviteit, betrek collega’s op informele wijze en laat aan het hele team zien hoe zeer ze gewaardeerd worden. Onze Vintage Foodtruck is een makkelijk en geen dure manier om een mijlpaal te vieren met uw collega’s, trakteer ze op een originele en lekkere manier.

 

Alles wordt geserveerd in gerecycled, mooi en sterk disposable (bamboe) servies.

Food ‘n Drinks

 

Op locatie cateren is erg populair. Dit kan overal van een bruiloft in het bos, bedrijfsfeest op uw eigen locatie of de verjaardag van uw partner in de achtertuin. We werken samen met de ervaren cateraar Mobile Street Food, samen verzorgen we veel concepten vanuit de Vintage Foodtruck.

Pasta Factory

Past op ieder event, verschillende pasta’s, pastasauzen en heerlijke toppings geserveerd uit de vintage foodtruck.

Salad bar

Een verantwoorde keuze naast de lekkere trek, saladshakers met verschillende salades uitgegeven vanuit de vintage foodtruck.

Soup for you

Geef je favoriete soepen door en ze worden gemaakt en met verschillende toppings geserveerd vanuit de vintage foodtruck.

Let’s curry

Verschillende curry’s geserveerd met rijst en heerlijke garnituren vanuit de vintage foodtruck.

mobiele catering haarlem

Juice and sandwiches

Een gezonde snack voor de ochtend, middag of namiddag. Verschillende sandwiches en heerlijke smoothies geserveerd uit de vintage foodtruck.

mobiele catering haarlem

Zoet en zo

Een heerlijke traktatie van brownies, cheesecake, crème brulee, hangop, amandelkoeken en nog veel meer. Geserveerd vanuit de vintage foodtruck.

Bruschetta bar

Onze bus gevuld met lekkers van molenbrood, crostini, Pesto, tapenades, verschillende hammen, Kazen en smeersels.

mobiele catering haarlem

Lemonadebar

Even verkoeling, heerlijke limonades met vers fruit geserveerd vanuit de vintage Food truck.

Cocktailbar

Uw feestje nog feestelijker maken met heerlijke cocktails geserveerd vanuit de vintage foodtruck.

Sampling

De Vintage Foodtruck gebruiken voor promotie? Ook dit is mogelijk. De Vintage Foodtruck kan je zo omtoveren naar een ‘gewone’ Vintage Van die aansluit bij hetgeen u wilt promoten of uitdelen. Hij kan voorzien worden van banners met uw logo en huisstijl. Ook kan u vanuit de Vintage Van bijvoorbeeld goodiebags of samples uitdelen. In de Vintage Van kan u gebruik maken van alle  opbergmogelijkheden.

Wilt u dat onze ervaren allround collega’s u helpen met het promoten van uw dienst of product?  Ook hier denken en helpen we graag in mee.

Van only

 

Deze schoonheid is in elke omgeving een ware eyecatcher! Wilt u de bus huren zonder iets anders af te nemen, dit kan. Wilt u er zelf iets uit verkopen of serveren, moet hij op een beurs of presentatie shinen? Vraag naar de mogelijkheden.