Foodtruck Huren Haarlem

Foodtruck Huren

Wil je een bijzondere vintage foodtruck huren? Dan bent u bij t1vintagefoodtruck aan het juiste adres. Deze prachtige VW Kombi spijlbus heeft tot voor kort nog rondgereden in Brazilie en is nog in zeer goede staat door de goeie weersomstandigheden aldaar. Hij is dit jaar nog overgespoten in de prachtige kleuren mintgroen en roomwit. Wilt u een andere foodtruck huren? Neem vrijblijvend contact op voor meer mogelijkheden.

 

Welke gelegenheid?

U kunt de foodtruck huren voor bruiloften, partijen en business events. De t1vintagefoodtruck kan worden ingezet als foodtruck maar ook als ‘drinktruck’.

Mobiele catering is erg populair en de foodtruck festivals schieten als paddenstoelen uit de grond. Uw eigen mini festival als bedrijfsfeest of op uw bruiloft, onze t1vintagefoodtruck leent hier zich uitstekend voor. Met zijn hippie en bohemian uitstraling is het een ware eyecatcher op uw event.

 

Is het mogelijk om alleen de foodtruck te huren?

Het is zeker mogelijk om de t1vintagefoodtruck los te huren. Wilt u er zelf eten of drinken uit serveren, gebruiken als achtergrond voor een fotoshoot, reclame of photobooth of gebruiken voor sampling van uw product, dit kan allemaal. Vraag naar de mogelijkheden voor het huren van de foodtruck zonder concept.

 

Sampling

De Vintage Foodtruck gebruiken voor promotie? Ook dit is mogelijk. De Vintage Foodtruck kan je zo omtoveren naar een ‘gewone’ Vintage Van die aansluit bij hetgeen u wilt promoten of uitdelen. Hij kan voorzien worden van banners met uw logo en huisstijl. Ook kan u vanuit de Vintage Van bijvoorbeeld goodiebags of samples uitdelen. In de Vintage Van kan u gebruik maken van alle  opbergmogelijkheden.

Wilt u dat onze ervaren allround collega’s u helpen met het promoten van uw dienst of product?  Ook hier denken en helpen we graag in mee.

 

Waar kan de foodtruck komen?

De Foodtruck kan bijna overal komen; midden in het bos, in uw achtertuin, op het strand, op de parkeerplaats, een evenementenlocatie of bij u op het bedrijventerrein. De afmetingen van de foodtruck zijn 450x175x195 cm.

 

Foodtruck op uw bruiloft?

Jouw eigen foodtruck festival op uw bruiloft! Uw gasten kunnen genieten van een heerlijke catering tijdens uw speciale dag geserveerd uit de t1vintagefoodtruck. Wij hebben veel verschillende concepten om uit te kiezen en wij gaan graag met u in overleg over alle mogelijkheden. U kunt de foodtruck ook huren als drinktruck; alle dranken geserveerd vanuit de t1vintagefoodtruck tijdens uw bruiloft of als cocktailbar, gin-tonic bar of milkshake truck. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

Wilt u de t1vintagefoodtruck gebruiken als trouwauto, ook dit is mogelijk, de foodtruck ziet er ook prachtig uit als het dak dicht is en trekt zeker alle aandacht. Wij stijlen de vintage truck natuurlijk helemaal naar uw wensen.

 

Stelt u zich eens voor….de t1vintagefoodtruck als trouwauto, aankomen rijden in de vintage VW Kombi, vervolgens ‘s middags als drinktruck inzetten voor de gin en tonic bar, tijdens het diner voor het serveren van de barbecue en daarna als koffiebar met desserts en ’s avonds gebruiken als achtergrond voor de photobooth. Het kan allemaal!

 

Waarom t1vintagefoodtruck?

Waarom kiest u voor ons als u een foodtruck wilt huren? T1vintagefoodtruck heeft alles in huis om bijvoorbeeld uw eigen ruimte om te toveren in een evenementen en/of festivalterrein. Wij verzorgen met alle liefde 50 gasten maar ook zeker 500.

T1vintagefoodtruck bestaat uit een team van ervaren eventplanners, grillmasters, pizzabakkers en bedienend personeel. Zij hebben individueel allen minimaal 15 jaar ervaring in de mobiele catering. Wij serveren geen standaardhapjes en onze foodtrucks en presentatie zijn alles behalve standaard.

 

Food truck huren?

Wilt u uw gasten verbazen en laten genieten van smaakvolle eerlijke gerechten en dranken geserveerd vanuit de mooiste foodtruck? Neem vrijblijvend contact op met t1vintagefoodtruck via info@t1vintagefoodtruck.nl of 023 57 68 463/ 06 14 18 5040.

T1 VintageFoodTruck bij U?

 

 

foodtruck huren haarlem

Klantenreviews

Wat een beleving! Want dat is het, een beleving. De Foodtruck ziet er geweldig uit en de service en het eten van zeer hoge kwaliteit. Ik heb jullie binnen mijn netwerk al meerdere malen aangeraden.
Wat een mooie truck! Leuk voor bruiloften of als foodtruck op een festival of feest!
Goede, vriendelijke service! Er wordt meegedacht en hij is bereid, een extra stap te doen. Heeft onze verwachtingen ver overtroffen en wij zullen dit een ieder aanraden.
De vakmensen van T1 Vintage Foodtruck kunnen een lege zaal een uniek uitstraling geven. Zeer professioneel en fijn samenwerken!
foodtruck huren haarlem