fbpx
 

Foodtruck Huren Haarlem

Foodtruck Huren

Wil je één van onze  bijzondere vintage foodtrucks huren? Dan bent u bij t1vintagefoodtruck aan het juiste adres.

 

De prachtige VW T1 Kombi spijlbus heeft tot voor kort nog rondgereden in Brazilie en is nog in zeer goede staat door de goeie weersomstandigheden aldaar. Hij is overgespoten in de prachtige kleuren mintgroen en roomwit.

Met zijn hippie en bohemian uitstraling is het een ware eyecatcher op uw event.

 

 

De stoere VW T1 pick-up komt ook uit Brazilië. We hebben hem overgespoten in een mooie blauwe kleur. Hij is voorzien van een BBQ en verschillende uitgiftes aan de zij en achterkant. BBQ’en vanuit een vintage truck, dat kan alleen bij ons!

 

Onze Mercedes Legerambulance is de meest robuuste van het stel. Niet overgespoten maar in de rauwe kleur legergroen. Voorzien van een uitgifte, koken op gas en veel ruimte werkt deze onverwoestbare truck nog stevig door.

 

Wilt u een andere foodtruck huren? Neem vrijblijvend contact op voor meer mogelijkheden.

 

Is het mogelijk om alleen de foodtruck te huren?

Het is zeker mogelijk om de t1vintagefoodtrucks los te huren. Wilt u er zelf eten of drinken uit serveren, gebruiken als achtergrond voor een fotoshoot, reclame of photobooth of gebruiken voor sampling van uw product, dit kan allemaal. Vraag naar de mogelijkheden voor het huren van de foodtruck zonder concept.

 

Sampling

De Vintage Foodtrucks gebruiken voor promotie? Ook dit is mogelijk. De Vintage Foodtruck kan je zo omtoveren naar een ‘gewone’ Vintage Van die aansluit bij hetgeen u wilt promoten of uitdelen. Hij kan voorzien worden van banners met uw logo en huisstijl. Ook kan u vanuit de Vintage Van bijvoorbeeld goodiebags of samples uitdelen. In de Vintage Van kan u gebruik maken van alle  opbergmogelijkheden.

Wilt u dat onze ervaren allround collega’s u helpen met het promoten van uw dienst of product?  Ook hier denken en helpen we graag in mee.

 

Waar kan de foodtruck komen?

De Foodtruck kan bijna overal komen; midden in het bos, in uw achtertuin, op het strand, op de parkeerplaats, een evenementenlocatie of bij u op het bedrijventerrein. De afmetingen van de  VW T1 foodtrucks zijn 450x175x195 cm. De afmeting van de Mercedes is al volgt 520x210x295 cm.

 

 Waarom t1vintagefoodtruck?

Waarom kiest u voor ons als u een foodtruck wilt huren? T1vintagefoodtruck heeft alles in huis om bijvoorbeeld uw eigen ruimte om te toveren in een evenementen en/of festivalterrein. Wij verzorgen met alle liefde 50 gasten maar ook zeker 500.

T1vintagefoodtruck bestaat uit een team van ervaren eventplanners, grillmasters, pizzabakkers en bedienend personeel. Zij hebben individueel allen minimaal 15 jaar ervaring in de mobiele catering. Wij serveren geen standaardhapjes en onze foodtrucks en presentatie zijn alles behalve standaard.

T1 VintageFoodTruck bij U?

 

 

foodtruck huren haarlem

Klantenreview

Wat een beleving! Want dat is het, een beleving. De Foodtruck ziet er geweldig uit en de service en het eten van zeer hoge kwaliteit. Ik heb jullie binnen mijn netwerk al meerdere malen aangeraden.