fbpx
 

Mobiele Catering

Mobiele Catering

Mobiele catering is erg populair en al jaren een favoriet bij velen die een event organiseren, wij snappen wel waarom. Het is makkelijk, snel geregeld en je hebt er geen omkijken naar. Het kan op elke locatie van een bruiloft in het bos, bedrijfsfeest op eigen locatie of de verjaardag van uw partner in de achtertuin.

 

Mobiele catering op ieder evenement

Geeft u een feestje, gaat u trouwen of wilt u wat vieren? Organiseert u een bedrijfslunch, opening of presentatie? U wilt niet zelf voor het eten en drinken zorgen maar wel dat uw gasten kwalitatief en lekker kunnen eten en drinken. Dan is mobiele catering iets voor u. U kunt onze foodtruck huren! T1vintagefoodtruck zet in korte tijd een bar, mobiele keuken en/ of verschillende buffetten neer op elke locatie. In de tuin, in het bos, op een weiland, in de schuur, op uw kantoor of bijvoorbeeld op de parkeerplaats. T1vintagefoodtruck heeft weinig nodig om uw gasten te voorzien van vele verschillende en heerlijke drankjes, versnaperingen en complete maaltijden.

 

Voor 50 tot 500 gasten!

T1vintagefoodtruck denkt graag met u mee in het organiseren van uw event, mobiele catering heeft voor elke setting een oplossing. Wij beschikken naast de prachtige VW T1 spijlbus over meerdere foodtrucks, hout gestookte pizza ovens, BBQ trailers, grote decordoeken en verschillende decoratie. T1vintagefoodtruck heeft alle in huis om bijvoorbeeld uw eigen ruimte om te toveren in een evenementen en/of festivalterrein. Wij verzorgen met alle liefde 50 gasten maar ook zeker 500.

 

Waarom mobiele catering van T1 Vintage Foodtruck?

T1vintagefoodtruck bestaat uit een team van ervaren eventplanners, grillmasters, pizzabakkers en hospitality toppers. Zij hebben individueel allen minimaal 15 jaar ervaring in de mobiele catering.

Wij serveren geen standaardhapjes en onze foodtrucks en presentatie zijn alles behalve standaard.

T1vintagefoodtruck staat met zijn mobiele catering garant voor:

 

– Verse  en eerlijke producten
– Goeie kwaliteit
– Betaalbaar
– Duurzaamheid en recyclebaar materiaal
– Betrouwbaar
– Duidelijk en inzichtelijke planning en facturen
– Praktisch en flexibel

 

Geniet van onze mobiele catering concepten

T1vintagefoodtruck is altijd bezig met het innoveren van onze mobiele catering en het ontwikkelen van nieuwe concepten. T1vintagefoodtruck bestaat uit een team van creatieve en hardwerkende horecatoppers die tijdens elk evenement weer enthousiast en vriendelijk klaar staan voor u en al uw gasten.

 

Een greep uit onze concepten:

 

– BBQ Bites (chickenwings, crostinis met pata negra, patatas bravas en nog veel meer)
– Saladbar
– Broodtafel
– Gin Tonics en cocktails
– Milkshake en (stroop)waffles
– BBQ als diner
– Pizza’s
– Curry’s
– Pasta’s
– Kaastafels
– Taarten, desserts en friandises
– Biologishe Frieten
– Soepen
– Sandwiches
– Hotdogs en Hamburgers
– CandyBar
– Lemonadebar
– Drinktruck (frisdranken, sappen, bier en wijn)

 

Wij presenteren alles vanuit de T1vintagefoodtruck, ander gekozen truck, lopende band of stoere uitgifte! Wij nemen alles mee; hospitality toppers, chefs, grillmeesters, pizzabakers, een glimlach en onze beste kwaliteiten.

Alles wordt geserveerd in gerecycled, mooi en sterk disposable (bamboe) servies.

 

Neem contact op met T1 Vintage Food Truck Mobiele Catering

Voor Catering in Haarlem en omstreken of wilt u iets anders dan wat u elders geserveerd krijgt, uw gasten verbazen en laten genieten van smaakvolle eerlijke gerechten en dranken geserveerd vanuit de mooiste foodtrucks, uitgiftes of een lopende band? Voor creatieve stijlvolle mobiele catering neemt u vrijblijvend contact op met t1vintagefoodtruck via info@t1vintagefoodtruck.nl of 023 57 68 463/ 06 14 18 5040.

T1 VintageFoodTruck bij U?

 

 

foodtruck huren haarlem

Klantenreviews

Wat hebben wij genoten!!! Wat een mooie aanvulling op deze dag! Wat een heerlijke service! Wat een leuk concept! Wat een leuk personeel! Wat waren wij blij met jullie! Wat is onze dank groot!
Wat een mooie truck! Leuk voor bruiloften of als foodtruck op een festival of feest!
Er valt weinig over te zeggen, dit is een eye catcher voor op elke catering en of locatie. Goed en professioneel personeel! Tot het volgende feest.
Authentiek, sophisticated en een ware eyecatcher voor iedere gelegenheid. Buiten dat is het eten ook nog eens overheerlijk en maken ze overal een te gekke fuif van. Hulde aan T1 en haar medewerkers :)!
mobiele catering haarlem
mobiele catering haarlem