fbpx

Klanten vertellen over T1 Vintage Foodtruck

T1 Vintage Foodtruck Mobiele Cateraar Haarlem
5 / 5 sterren - Wat een mooie truck! Leuk voor bruiloften of als foodtruck op een festival of feest!
T1 Vintage Foodtruck Mobiele Catering
5 / 5 sterren - Wat een pracht T1 Food truck. Top om van je vintage bruiloft of Event te gebruiken. Een echte eyecatcher. ❤️❤️❤️
T1 Vintage Foodtruck Foodtruck huren
5 / 5 sterren - Wat een beleving! Want dat is het, een beleving. De Foodtruck ziet er geweldig uit en de service en het eten van zeer hoge kwaliteit. Ik heb jullie binnen mijn netwerk al meerdere malen aangeraden.
T1 Vintage Foodtruck Mobiele Catering
5 / 5 sterren - Kan ik geen 6 sterren geven? Wat een super leuke en nette foodtruck! Echt een eyecatcher die het evenement compleet maakt! De eigenaren zijn enthousiaste mensen die fijn meedenken; topteam! Eén ding is zeker: de volgende keer boek ik hem weer!
T1 Vintage Foodtruck Huren
5 / 5 sterren - Authentiek, sophisticated en een ware eyecatcher voor iedere gelegenheid. Buiten dat is het eten ook nog eens overheerlijk en maken ze overal een te gekke fuif van. Hulde aan T1 en haar medewerkers :)!
T1 Vintage Foodtruck huren
5 / 5 sterren - Voor DellEMC zochten wij een leuke en ludieke manier om op een industry event onze klanten in het zonnetje te zetten. Wij hebben de VW T1 gebruikt om onze klanten de mogelijkheid te geven deze inspirerende dag vast te leggen. Op deze manier kwamen oude en nieuwe technologie samen en was het cirkeltje rond. De samenwerking was erg prettig en onze klanten waren razend enthousiast. Roel de Bruijn Marketing Manager DellEMC
T1 Vintage Foodtruck Mobiele Cateraar
5 / 5 sterren - Als je naar een te gekke foodtruck zocht, heb je hem nu wel gevonden! Wat een plaatje. Contact met de eigenaren ook heel fijn. Kortom, geweldige service, top ervaring en nog beter eten!
T1 Vintage Foodtruck Mobiele Catering
5 / 5 sterren - T1 Vintage Foodtruck heeft ons trouwfeest georganiseerd. Het is een feest geworden om nooit meer te vergeten! Zelfs onze ceremoniemeester hoefde niks meer te doen en kon dus ook genieten van het feest! Aan alles was gedacht; van begin tot einde. Ik zou daarom zeker T1 Vintage Foodtruck aanraden als u een feest wilt organiseren zonder je nog ergens zorgen om te hoeven maken. Grote klasse!
T1 Vintage Foodtruck Huren
5 / 5 sterren - Via deze recensie wil ik, namens mijn collega’s, u bijzonder bedanken voor de prima organisatie. Alexander had alles geregeld en dat heeft hij keurig verzorgd! Ook de communicatie voorafgaand aan deze dag (persoonlijk, via de telefoon etc.) was heel persoonlijk en dat voelde goed. Dan word je in een beslissing vanzelf ‘meegetrokken’. Super bediening en lekker eten, alles was tiptop! Kortom : klasse! Ik zal dit anderen beslist aanbevelen zodra de gelegenheid zich voordoet. Nogmaals allen bedankt.
T1 Vintage Foodtruck Mobiele Catering
5 / 5 sterren - T1 Vintage Foodtruck ingeschakeld voor ons bedrijfsfeest, we wilde graag een Oosterse loungeruimte. Onze verwachting overtroffen, een saaie vergaderzaal werd omgetoverd tot een 1001 nacht thema. Daarbij werden lekkernijen en Turkse thee geserveerd. Een ideale plek voor onze feestgangers om even met elkaar te kletsen en weg te zijn van het feestgedruis. Zeker voor herhaling vatbaar, we gaan dan voor een ander thema!
T1 Vintage Foodtruck Mobiele Cateraar
5 / 5 sterren - Wat hebben wij genoten!!! Wat een mooie aanvulling op deze dag! Wat een heerlijke service! Wat een leuk concept! Wat een leuk personeel! Wat waren wij blij met jullie! Wat is onze dank groot!
T1 Vintage Foodtruck Mobiele Cateraar
5 / 5 sterren - Er valt weinig over te zeggen, dit is een eye catcher voor op elke catering en of locatie. Goed en professioneel personeel! Tot het volgende feest.
T1 Vintage Foodtruck Huren
5 / 5 sterren - Wat een fantastische bus! Zeer mooi afgewerkt en past op ieder event. Echt een aanwinst voor iedere partij. Kleine hamburgertjes of wijnbar, de vintage Volkswagen bus heeft een groot uitgifteluik en werkt zeer prettig. Tot de volgende!
T1 Vintage Foodtruck Mobiele Cateraar
5 / 5 sterren - WIJ ZIJN FAN! Wat een geweldige bus! Na een goede communicatie vooraf, heeft het VW T1 busje de show gestolen op ons evenement! Heel leuk om te zien met hoeveel enthousiasme en passie de 2 eigenaren hun T1 verhuren en inzetten. Ga zo door!
T1 Vintage Foodtruck Huren
5 / 5 sterren - Hele gave (food)truck welke bij elke gelegenheid past! Heel fijn contact ook met de eigenaren van dit te gekke wagentje. Denken met je mee en hebben overal een oplossing voor! Volgende feestje mag hij zeker weer bij ons staan!
T1 Vintage Foodtruck Mobiele Cateraar
5 / 5 sterren - Op 9 juni trouwden wij op een hele bijzondere locatie in Bohemian/festival stijl. De aankomst in de prachtige VW T1 maakte het sfeertje helemaal compleet. Onder luid gejuich werden we onthaald door vrienden en familie. Daarnaast was de T1 ook een fantastische backdrop voor onze trouwfoto’s. Ik kan niet wachten tot we ze binnen krijgen 😃
T1 Vintage Foodtruck Mobiele Cateraar
5 / 5 sterren - Sinds 2011 heb ik voor een klus in Almere een beroep gedaan op T1 Vintage Foodtruck en sindsdien heb ik niets meer dan lof voor de professionaliteit, toewijding en werkwijze. T1 Vintage Foodtruck denkt mee, draagt oplossingen aan en ziet vanuit een breder perspectief nieuwe toepassingen om een evenement te doen slagen. Voor mij dan ook geen andere partij waar ik mijn evenementen aan toevertrouw. Een echte aanrader!
T1 Vintage Foodtruck
5 / 5 sterren - Goede, vriendelijke service! Er wordt meegedacht en hij is bereid, een extra stap te doen. Heeft onze verwachtingen ver overtroffen en wij zullen dit een ieder aanraden.
T1 Vintage Foodtruck Mobiele Cateraar
4 / 5 sterren - Hartstikke leuke en mooie Volkswagen T1 Vintage food truck. Perfecte catering! Heerlijke hapjes en drankjes. Een aanrader.
Mobiele Cateraar
5 / 5 sterren - De vakmensen van T1 Vintage Foodtruck kunnen een lege zaal een uniek uitstraling geven. Zeer professioneel en fijn samenwerken!
T1 Vintage Foodtruck Mobiele Cateraar
5 / 5 sterren - Topper mensen! Door omstandigheden viel onze cateraar uit en Alexander heeft onze borrel volledig uit handen genomen met maar een dag om voor te bereiden. Een hele uitdaging voor een receptie met 150 man. Dank je voor je flexibiliteit.