Privacy Beleid T1 Vintage Foodtruck

 

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

 

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van T1 Vintage Foodtruck. U dient zich ervan bewust te zijn dat T1 Vintage Foodtruck niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

T1 Vintage Foodtruck respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Gebruik van verzamelde gegevens door T1 Vintage Foodtruck

 

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van T1 Vintage Foodtruck of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

De maximale bewaartermijn van persoonsgegevens is maximaal 5 jaar na beëindiging van een (klant)relatie tussen persoon & T1 Vintage Foodtruck.

 

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van T1 Vintage Foodtruck of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Cookies
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

 

Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven. Op deze website wordt o.a. gebruik gemaakt van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om het gebruik van de website te helpen analyseren. Wij hebben hiervoor een bewerkersovereenkomst met Google gesloten.

 

De informatie die wordt verzameld, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd en niet gedeeld met Google en anderen. Uw IP-adres wordt daarom geanonimiseerd meegegeven door het laatste octet van het IP-adres te maskeren. Ook hebben wij Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten (tenzij u expliciet marketingcookies hebt geaccepteerd). Om bovenstaande preventie zijn wij niet verplicht om expliciete toestemming voor plaatsen van Analytics cookies.

 

U kunt het gebruik van Google Analytics cookies weigeren via deze browser-plugin: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

De volgende cookies worden geplaatst:

Cookie Type Duur van cookies Omschrijving

Statistische cookies
_ga http cookie 2 jaar Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.
_gat http cookie sessie Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen
_gid http cookie sessie Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

 

Voorkeurscookies
viewed_cookie_policy HTTP 1 jaar Gebruikt om uw cookievoorkeuren op te slaan & ervoor te zorgen dat u de cookiemelding na goedkeuring niet meer te zien krijgt.

 

Marketingcookies
Collect Pixel Sessie Gebruikt om gegevens naar Google te verzenden en analyses over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen

Niet-geclassificeerd Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

Weigeren en verwijderen van cookies
Indien u de eerste keer surft op de website van T1 Vintage Foodtruck, wordt u gevraagd of u cookies wilt accepteren. Indien u eerdere toestemming voor cookieplaatsing wil intrekken, dan kan dat via onderstaande link:

 

Cookietoestemming intrekken
De cookiebalk zal bij het verversen van de pagina weer verschijnen en u kunt vervolgens de cookies afwijzen.

Wilt u zich afmelden van alle cookies, dan kan dit via de browserinstellingen op uw computer. De wijze waarop verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de help functie van uw browser. Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop u deze handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dient u deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

 

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

 

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

 

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

 

Inzage, correctie en recht van verzet
Indien u een relatie met T1 Vintage Foodtruck heeft, heeft u na schriftelijk of telefonisch verzoek de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien.Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk of telefonisch verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. U behoudt het recht om vanuit T1 Vintage Foodtruck binnen 30 dagen een schriftelijke of telefonische reactie te ontvangen, in overeenstemming met de AVG wetgeving. Verder heeft u het recht om uw gegevens op te vragen in een bestand zodat een andere partij deze gegevens kan krijgen en gebruiken.

 

De gegeven toestemming voor cookies kunt u zelf aanpassen, zoals hierboven te lezen. Daarnaast kunt u ons schriftelijk op de hoogte stellen wanneer u niet wilt worden benaderd (per post of per e-mail) met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij dit adres:
T1 Vintage Foodtruck
Ben Viljoenstraat 48
2021 AC Haarlem
Of mail naar info@t1vintagefoodtruck.nl

 

Indien u het niet eens bent over hoe wij persoonsgegevens verwerken en u heeft reeds hierover contact opgenomen met een contactpersoon van ons, dan heeft u de mogelijkheid tot het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze kan gestuurd worden naar:
Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG

 

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:
T1 Vintage Foodtruck
Ben Viljoenstraat 48
2021 AC Haarlem
T: 023 – 57 68 463
M: 06 – 14 18 50 40
info@t1vintagefoodtruck.nl

 

Wijzigingen privacy beleid
T1 Vintage Foodtruck behoudt het recht om dit privacy beleid aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.
Deze privacy statement is het laatst gewijzigd op 30-06-2018 & betreft versie 1.1