Walking Dinner

Walking Dinner

​Een Walking Dinner wordt steeds populairder, het is modern en super sociaal. Het geeft uw gasten de kans en ruimte om lekker rond te blijven lopen tijdens het eten. U kunt ervoor kiezen dat alle heerlijke kleine gerechten worden opgehaald bij een of meerdere Foodtrucks. Maar ook kunnen wij het uitlopen en komt alles naar uw gasten toe, waar ze ook lopen of zitten. Vaak serveren wij tijdens het walking dinner 'fingerfoods'. Hapjes die uit de hand gegeten kunnen worden eventueel met lepel of vork. Al deze hapjes tezamen vormen een volledig dinner. Een mix van koude en warme hapjes.

Het voordeel van een walking dinner is dat je vaak meer mensen spreekt dan tijdens een sit down dinner waar meestal gebruik wordt gemaakt van een tafelschikking.

Contact Ons

T1 Vintagefoodtrucks

Onze passie is het verrassen van onze gasten met huisgemaakte heerlijkheden, te laten genieten van de stijlvolle ‘vintage’ ambiance die we creëren en de top service die we verlenen.

contact

Mandy-Ann & Alexander Been
Ben Viljoenstraat 48
2021 AC Haarlem

Foodbook

We hebben een compleet Foodbook samengesteld met uitgebreide uitleg over onze concepten en de bijbehorende prijzen. Wilt u ons Foodbook geheel vrijblijvend ontvangen?

Vul hier uw naam en e-mailadres in

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
T1vintagefoodtrucks 2022
Design & Development by Namidi N.V.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.