Sweets

Friandises

Friandises werden van oorsprong in Frankrijk geserveerd als kleine zoetigheid na het eten. Wij vinden dat friandises op elk moment van de dag kunnen. Samen met een goede kop koffie of thee, de ultieme combinatie. In hapklaar formaat en op een prikker. Van brownies tot bonbonlollies.

Contact Ons

Cupcakes

Homemade cupcakes met een grote toef. Het handige van cupcakes is dat het eigenlijk kleine taartjes zijn die je niet hoeft te snijden en je kan hem vullen met een verassing. Onze cupcakes komen in diverse soorten zoals confetti, karamel of citroen.

Contact Ons

Toetje in een potje

Voor een dessert mogen wij in de catering eigenlijk niet het woord toetje gebruiken. Maar we doen het toch, vroeger werd het woord toetje alleen door rijke mensen gebruikt, het is daarom gewoon een chique woord.

Onze toetjes zitten in kleine glazen potjes, zo kan je alle smaken proeven. Crème brûlée, hangop, panna-cotta en nog veel meer.

Contact Ons

's Mores

Kent u ze al? 's Mores? In de Verenigde Staten is het een graag geziene afsluiter van de avond. Als er een kampvuur is worden er 's Mores gemaakt. 's Mores zijn 2 biscuitjes met daar tussen chocola (en caramel) en een geroosterde marshmallow. Dit is een ware traktatie waar men naar toe getrokken wordt. Ideaal als dessert optie. Uw gasten kunnen na het diner zelf 's Mores samenstellen bij onze 's Mores bar.

Contact Ons

Poffertjes

Oud-Hollandse ambachtelijke poffertjes gemaakt op een origineel 180 dops poffertjesplaat. Ons poffertjesbeslag maken we naar Oud-Hollands recept uit het boek 'De volmaakte Holandsche keukenmeid' en op basis van biologische ingrediënten.

Onze poffertjes worden geserveerd met echte roomboter en poedersuiker. Voor de liefhebbers ook met rum rozijnen of een scheutje caramel likeur.

Contact Ons

Meer....

Wij bieden nog tal van mogelijkheden aan in de categorie 'zoet'.

  • Donut Wall
  • Verse popcorn (live gepoft)
  • Suikerspinnen
  • Stroopwafels
  • Candy Wall
Contact Ons

Leuk voor kids

Stroopwafels met marshmallows, suikerspin, smarties en nog veel meer. Versierde stroopwafels vanuit de Foodtruck zijn een ware traktatie. Stroopwafels versieren met kinderen aan picknicktafels naast en vanuit de Foodtruck maakt het kinderfeest compleet.

Contact Ons

T1 Vintagefoodtrucks

Onze passie is het verrassen van onze gasten met huisgemaakte heerlijkheden, te laten genieten van de stijlvolle ‘vintage’ ambiance die we creëren en de top service die we verlenen.

contact

Mandy-Ann & Alexander Been
Ben Viljoenstraat 48
2021 AC Haarlem

Foodbook

We hebben een compleet Foodbook samengesteld met uitgebreide uitleg over onze concepten en de bijbehorende prijzen. Wilt u ons Foodbook geheel vrijblijvend ontvangen?

Vul hier uw naam en e-mailadres in

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
T1vintagefoodtrucks 2022
Design & Development by Namidi N.V.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.