fbpx
 

T 1 Vintage Foodtruck

De leukste foodtruck van Nederland

 

Onze prachtige mintgroene VW T1 Kombi spijlbus is gereviseerd, overgespoten en  het dak kan nu open. De stoere blauwe VW T1 pick-up is voorzien van een BBQ.

 

Wij werken al 18 jaar samen in de events en hospitality en hebben bij elkaar meer dan 40 jaar ervaring in de ‘bruisende’ branche. Wij plannen, organiseren en voeren de meest uitlopende gebeurtenissen uit die gevierd moeten worden. Wij staan voor persoonlijke service in het hele traject; van aanvraag tot uitvoering, alles op maat en transparant. Onze passie is het verrassen van onze gasten met huisgemaakte heerlijkheden, te laten genieten van de stijlvolle ‘vintage’ ambiance die we creëren en de topservice die we verlenen. En dit doen we op elke gewenste locatie, wij zijn graag onderweg met onze mooie trucks.

 

Onze trucks zijn in te zetten als Foodtruck, Drinktruck op bruiloften, feesten en (business) events. Dit kan in uw achtertuin maar ook in het bos of op een evenementenlocatie.

Maar u kunt ook uw product samplen vanuit de mooie Vintage trucks of gebruiken als achtergrond voor een PhotoBooth.

Misschien wilt u zelf een dagje deze foodtruck huren en voor dit pareltje zorgen. Ook dit is mogelijk.

 

Foodtruck Festival

Een foodtruck festival voor uw collega’s en/of relaties is een relaxte manier van samenkomen op het gebied van bedrijfsevenementen. Een festival biedt namelijk een inspirerende omgeving waar mensen zich prettig en ongedwongen voelen.

 

Fotogenieke eyecatcher

De mintgroene Vintage truck is in 1971 gebouwd in de VolksWagen fabriek in Brazilië. Hij heeft tot eind 2016 nog rondgereden aan de andere kant van de oceaan en is mede door het gunstige klimaat daar, nog steeds in zeer goede staat. Na een lange tocht over zee, vele controles en menig complimentjes van allen die hem in het echt hebben mogen aanschouwen, is hij in 2018 omgetoverd tot een prachtige mintgroene Foodtruck die al op menig event heeft mogen schitteren.

 

Unieke BBQ truck

De blauwe Pick-up truck is ook in 1971 gebouwd in de Volkswagen fabriek in Brazilie en is altijd gebruikt als transportvoertuig voor hout.  Jabewa Engineering heeft hem getransformeerd tot BBQ truck. Uniek in zijn soort, een VW T1 waar je op kan BBQ’en en is voorzien van uitgifte rondom.

 

HISTORIE VW T1

In 1949 zag de Nederlandse Volkswagen importeur Ben Pon in de Volkswagen fabriek een soort vrachtwagentje dat men in de fabriek gebruikte die gebouwd was op een kever chassis. Hij kreeg een idee en schetste een bestel bus versie op een vel papier. De schets leek op een groot bakblik, maar de VW-leidinggevende waren toch erg onder de indruk van wat ze zagen en ze creëerden op het idee de eerste Volkswagen bus.

in 1950 begroette de bus de wereld als de type 2 transporter. (de Volkswagen Kever was type 1).

De Volkswagen bestelbus was zó nieuw en zó origineel dat het bijna een decennium duurde voordat er een echte concurrent kwam. Dit was de originele minibus, een toegewijde mensen verhuizer. De minibus werd omarmd door surfers, hippies, kampeerders en iedereen die eenvoud, efficiëntie en avontuur waardeerde.

In de late jaren 60 en begin jaren 70 werd de VW bus T1 populair. De hippiebeweging werd verliefd op de bus om een paar redenen. Hij was goedkoop om te onderhouden, makkelijk in gebruik, en groot genoeg om in te leven.

in 1967 kwam een eind aan de Duitse productie van de ‘spijltjesbus’. Hij werd opgevolgd door de T2 maar het model werd nog tot 1975 in São Bernardo do Campo, Brazilië geproduceerd. Bij de Braziliaanse busjes werden enkele verbeteringen toegepast die in de T2 waren doorgevoerd, zoals een gewijzigd front en grotere achterlichten.

 

Alles wat de jaren ’70 omschrijft zie je terug in onze prachtige Vintage Foodtrucks; Hippie, Bohemian, Festival, Stoer, Natuur, Vrijheid, Vrolijkheid en Liefde……..

Volg ons op Instagram

 

Meer nodig dan alleen foodtrucks?

Nog niet alles voor uw event geregeld?? Tevens zijn wij al 10 jaar een fullservice evenementenorganisatie. Informeer naar de mogelijkheden.

t1-vintage-foodtruck-over-ons-catering-haarlem-groene-truck
t1-vintage-foodtruck-over-ons-evenement-en-catering-haarlem
t1-vintage-foodtruck-over-ons-catering-haarlem-bbq
t1-vintage-foodtruck-catering-haarlem-over-ons-blauwe-bus
Bedrijfslunch-t1-vintage-foodtruck-mobiele-catering
t1-vintage-foodtruck-pite-catering-haarlem-en-omstreken-over-ons
t1-vintage-foodtruck-down-met-johnny-catering-haarlem