Over Ons

About us Picture T1vintagefoodtruck.nl

Meer dan 35 jaar ervaring

Wij werken al 18 jaar samen in de events en hospitality en hebben bij elkaar meer dan 35 jaar ervaring in deze ‘bruisende’ branche. Waarvan de laatste 10 jaar als full-service evenementenorganisatie. Wij plannen, organiseren en voeren de meest uiteenlopende gebeurtenissen uit die gevierd moeten worden. Bedrijfsevenementen, jubilarissen, bedrijfsborrels, presentaties, bruiloften, verjaardagen etc. De laatste 5 jaar doen we dit met onze Foodtrucks. 

Catering

We staan met veel liefde in onze keuken om de lekkerste catering te verzorgen. Van burgers tot uitgeserveerde 6 gangen diners. Van 25 tot 1000 personen kunt u bij ons terecht. 

Persoonlijke Service

Wij staan voor persoonlijke service in het hele traject; van aanvraag tot uitvoering, alles op maat en transparant. Onze passie is het verrassen van onze gasten met huisgemaakte heerlijkheden, te laten genieten van de stijlvolle ‘vintage’ ambiance die we creëren en de topservice die we verlenen. En dit doen we op elke gewenste locatie.

Wij helpen u graag

Onze Foodtrucks zijn natuurlijk ook in te zetten op elk event zoals bruiloften, feesten en (business) events. Dit kan in uw achtertuin maar ook in het bos of op een evenementenlocatie. Wij creëren zonder moeite uw business event om tot foodtruck festival of uw huwelijksfeest tot een ware festivalbruiloft. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen graag om uw evenement te laten slagen.

Liefs
Mandy-Ann & Alexander

T1 Vintagefoodtrucks

Onze passie is het verrassen van onze gasten met huisgemaakte heerlijkheden, te laten genieten van de stijlvolle ‘vintage’ ambiance die we creëren en de top service die we verlenen.

contact

Mandy-Ann & Alexander Been
Ben Viljoenstraat 48
2021 AC Haarlem

Foodbook

We hebben een compleet Foodbook samengesteld met uitgebreide uitleg over onze concepten en de bijbehorende prijzen. Wilt u ons Foodbook geheel vrijblijvend ontvangen?

Vul hier uw naam en e-mailadres in

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
T1vintagefoodtrucks 2022
Design & Development by Namidi N.V.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.