Foodtruck festival als bedrijfsevent

De voorbereidingen voor dit festival waren al even leuk als het evenement zelf.

Het bedrijf wilden concepten aangepast aan de thema’s van de teamdag. Zo mochten we een paar powershots ontwikkelen die pasten bij het uitvoeren van een ‘Haka’. Energie, pit en balans waren de keywords.

De powershots bestonden onder andere uit biet / gember / zure appels /hint agave of chilipepers / spinazie / spirulina / peer of kurkuma / sinaasappel / wortel /ananas.

Aangekomen bij de van Nelle Fabriek (met drie voertuigen met aanhang en opleg) toverden we de buitenlocatie om tot compleet Foodtruck Festival. Beide Foodtrucks, Bruschetta Bar, poffertjeskraam, koffie caravan, lemonadebar en dubbele barren alles stond binnen no-time klaar.

De locatie leent zich perfect voor een Foodtruck Festival. De voormalige Van Nellefabriek aan de Delfshavense Schie in Rotterdam geldt als het voornaamste industriële monument in Nederland. Dit is als zodanig ook wereldwijd erkend, toen het in juni 2014 tot UNESCO werelderfgoed werd verklaard.

De gehele dag was volgepland met plenaire sessies die afgesloten werd met een originele Haka. Om de gasten in de sfeer te brengen deelden wij onze drie verse en speciaal voor hun ontwikkelde powershots uit.

Na de Haka konden de gasten genieten van de heerlijke zon en een grote diversiteit aan dranken en eten gepresenteerd door onze enthousiaste medewerkers. Vanuit de verschillende stands en Foodtrucks. Bij de stoere VW T1pick-up Foodtruck werd verse friet geserveerd. Bij de mintgroene VW T1 Foodtruck stond één van onze chefs verse poké bowls te bereiden: een vegan, vega, zalm en kippendij optie, voor ieder wat wils.

Onze chef sneed onder het oog van de gasten de mooiste Spaanse ham bij onze bruschetta bar. Puur of op een crostini met vers geraspte Parmezaanse kaas! Diverse soorten huisgemaakte bruschetta’s en molenbrood met smeersels, tapenades, pesto en chutneys. Wij maken alleen gebruik van dagverse ingrediënten.


Ook onze poffertjesbakkkers mochten niet ontbreken en serveerden onze biologische poffertjes vanaf een 180 dops koperen bakplaat.


Onze biologische poffertjes worden bereid met ambachtelijk gemalen granen en echte vanille, rijkelijk bestrooid met poedersuiker en voorzien van een krul roomboter. Desgewenst worden ze afgemaakt met Grand Marnier of Amaretto.

Gedurende de dag waren onze barren en lemonade bar open voor een verkoelende pit-stop tijdens deze hete en enerverende dag. De watermeloen-munt limonade met verse aardbeien en munt was de favoriet van de dag.

Wat een fantastische reacties hebben wij mogen ontvangen van de gasten en onze opdrachtgevers. Dit doen wij graag!

Recente Blogs

Lees onze verhalen

Tips And Tricks

F.A.Q.

October 13, 2022
by admin

In deze blog proberen we antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Van dieetwensen tot afmetingen en meer!  

Lees meer...
Bedrijfsevenement

Foodtruck festival als bedrijfsevent

October 13, 2022
by admin

In de van Nelle fabriek mochten we een foodtruck festival organiseren voor de 350 medewerkers van een bijzonder bedrijf. Poffertjes, een bruschetta bar, koffie en lekkernijen en nog veel meer tijdens deze enerverende dag. 

Lees meer...
Trouwen

Trouwen in het weiland

April 14, 2022
by admin

Een bruiloft in het weiland op een manege in Heemstede. Relaxed de liefde vieren en genieten van de prachtige omgeving, het weer en natuurlijk het eten. 

Lees meer...
Meer Blogs

T1 Vintagefoodtrucks

Onze passie is het verrassen van onze gasten met huisgemaakte heerlijkheden, te laten genieten van de stijlvolle ‘vintage’ ambiance die we creëren en de top service die we verlenen.

contact

Mandy-Ann & Alexander Been
Ben Viljoenstraat 48
2021 AC Haarlem

Foodbook

We hebben een compleet Foodbook samengesteld met uitgebreide uitleg over onze concepten en de bijbehorende prijzen. Wilt u ons Foodbook geheel vrijblijvend ontvangen?

Vul hier uw naam en e-mailadres in

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
T1vintagefoodtrucks 2022
Design & Development by Namidi N.V.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.