F.A.Q.

Wij vinden duidelijkheid en transparantie erg belangrijk in het contact met onze klanten.

Daarom proberen we in deze blog antwoord te geven op de vragen die ons de afgelopen jaren het meest gesteld zijn.

Q: Hoeveel kost het?

A: Dat hangt van heel veel dingen af zoals de draaitijd, conceptkeuze, aantal gasten, hoeveelheid personeel er nodig is etc. Daarom is elke offerte die wij opstellen geheel op maat. Wij stellen met alle liefde vrijblijvend een offerte voor u op.

Q: Moet ik zelf bestek en borden regelen?

A: Nee zeker niet, al onze concepten zijn inclusief biodisposable servies en bestek. Wilt u 'echt' servies? Dan nemen wij dit mee in de offerte.

Q: Werken jullie met minimum of maximum aantal gasten?

A: We werken alleen met een minimum en dat ligt voor de meeste concepten op 30 personen en sommige concepten 50 personen.

Q: Kunnen jullie ook rekening houden met dieetwensen?

A: Ja dat kunnen wij zeker. Elk feest heeft gasten die iets meer aandacht nodig hebben en die geven wij ze graag. Als u het doorgeeft zorgen wij dat het wordt geregeld.

Q: Voeren jullie meerdere events op een dag uit?

A: Ja dt doen we, maar nooit meer dan 2 of 1 hele grote. Minimaal één van ons beide is altijd aanwezig op een event. Dat betekent dat er altijd iemand aanwezig is waarmee u in het voortraject contact heeft gehad.

Q: Hoe ziet de gemiddelde tijdlijn van een event eruit?

A: Wij zijn meestal 2 uur van tevoren aanwezig om alles klaar te zetten en voor te bereiden. Betreft het een groot event zijn wij vanzelfsprekend eerder aanwezig. Na het event zijn wij meestal nog 1 uur bezig met alles op te ruimen.

Q: Wie verzorgen uw gasten en wat hebben ze aan?

A: Al ons personeel wordt door onszelf voorbereid op elk event. Wij hebben een fantastisch team van chefs en bedienend personeel tot onze beschikking. Wij dragen altijd een zwarte broek en een donker shirt en zien er natuurlijk verzorgd uit.

Q: Verhuren jullie ook benodigdheden zoals tafels, stoelen, bestek, barren, decoratie etc.?

A: Ja dat doen we zeker, wij hebben in de jaren een mooie inventaris aan vooral vintage decoratie, stoelen etc. verzameld. Deze decoratie sluit volledig aan bij onze vintage uitstraling.

Q: Is er een apart kindermenu?

A: Voor onz kleine gasten rekenen wij 50% van ons BBQ menu. Bijna al onze concepten worden graag gezien door kinderen. We hebben ook speciaal concepten voor kinderen zoals bijvoorbeeld het stroopwafel versieren. Vraag naar de mogelijkheden?

Q: Hoe ver van tevoren moet ik een optie bij jullie plaatsen?

A: Het is altijd moeilijk te voorspellen welke datums het populairst zijn in een jaar. Maar na al die jaren weten wij dat de maanden Maart tot en met Juli en de maanden Augustus, September en December het drukst zijn. Vrijdagen en zaterdag in het voorjaar en de zomer zijn ook erg populair als het om bruiloften gaat. Bedrijfsevenementen op donderdagen en vrijdagen voor en na schoolvakanties zijn ook altijd populair. We adviseren daarom altijd op tijd te reserveren, wie het eerst komt die het eerst maalt.

Q: Komen jullie alleen in de regio of in het hele land?

A: We bieden onze diensten in heel Nederland aan en zelfs net over de grens in België en Duitsland. Hou hierbij wel rekening dat de reiskosten per km worden berekend.

Q: Wanneer moet ik een definitief gastenaantal doorgeven?

A: In het offerte traject geeft u al een indicatie weer, op basis daarvan maken wij de offerte. 5 werkdagen voor het event plaatsvindt laat u ons het definitieve gastenaantal doorgeven zodat wij alles kunnen gaan inkopen en voorbereiden.

Q: Hoe gaan jullie om met annuleringen?

A: Ons annuleringsbeleid wordt verstuurd met de offerte. Als u die apart wilt ontvangen stuur ons gerust een mail.

Q: Wanneer moet ik betalen?

A: U ontvangt na het event een digitaal factuur van ons en die dient u binnen 14 dagen te betalen.

Q: Moet ik nog ergens zelf voor zorgen?

A: Wij zijn zo goed als zelfvoorzienend een stroompuntje voor ons verlichte krijtboord is het enige wat we soms vragen. Stroomhaspels, water, prullenbakken, borden, bestek, kunnen allemaal van uw lijst af.

Q: Een andere cateraar is goedkoper, waarom moet ik voor T1VintageFoodtruck kiezen?

A: We hebben samen al zoveel jaren ervaring in de evenementen, horeca en hospitality branche. In al deze jaren hebben we een goede reputatie opgebouwd in het 'cateringwezen'. Gastvrijheid, kwaliteit, originaliteit en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij halen onze producten van goeie kwaliteit voor een eerlijke prijs, ons personeel wordt goed gewaardeerd voor wat ze doen en onze Foodtrucks zien er altijd uit om te stralen. U verdient het beste en dat is wat we voor u zullen doen.

Q: Wat zijn de afmetingen van de foodtrucks?

A: 430 x 180 x 270 (dak open) 190 (dak dicht)

Staat je vraag er niet bij? Je kan ons altijd mailen, bellen of het contactformulier invullen.

Recente Blogs

Lees onze verhalen

Tips And Tricks

F.A.Q.

October 13, 2022
by admin

In deze blog proberen we antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Van dieetwensen tot afmetingen en meer!  

Lees meer...
Bedrijfsevenement

Foodtruck festival als bedrijfsevent

October 13, 2022
by admin

In de van Nelle fabriek mochten we een foodtruck festival organiseren voor de 350 medewerkers van een bijzonder bedrijf. Poffertjes, een bruschetta bar, koffie en lekkernijen en nog veel meer tijdens deze enerverende dag. 

Lees meer...
Trouwen

Trouwen in het weiland

April 14, 2022
by admin

Een bruiloft in het weiland op een manege in Heemstede. Relaxed de liefde vieren en genieten van de prachtige omgeving, het weer en natuurlijk het eten. 

Lees meer...
Meer Blogs

T1 Vintagefoodtrucks

Onze passie is het verrassen van onze gasten met huisgemaakte heerlijkheden, te laten genieten van de stijlvolle ‘vintage’ ambiance die we creëren en de top service die we verlenen.

contact

Mandy-Ann & Alexander Been
Ben Viljoenstraat 48
2021 AC Haarlem

Foodbook

We hebben een compleet Foodbook samengesteld met uitgebreide uitleg over onze concepten en de bijbehorende prijzen. Wilt u ons Foodbook geheel vrijblijvend ontvangen?

Vul hier uw naam en e-mailadres in

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
T1vintagefoodtrucks 2022
Design & Development by Namidi N.V.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.