Trouwen in het weiland

Als voorbereiding op een prachtige bruiloft in het voorjaar zijn we eerder in het jaar al wezen kijken op deze idyllische locatie. De locatie is in hun eigen beheer en dat biedt veel mogelijkheden zeker met onze Foodtrucks. De locatie is een woonhuis met manege in het mooie Heemstede. Een uitgestrekt weiland werd uitgekozen voor de lunch in de middag. De Foodtruck en Oklahoma smoker worden verderop geplaatst waar ook de festivaltent komt te staan.

De sandwiches en smoothies voor de lunch werden gekozen. Het BBQ menu, onze luxe variant, ging het worden. We willen onze decoratie graag aanpassen aan de gekozen stijl, in dit geval een festivalbruiloft met echte festivalcatering vanuit een Foodtruck.

Op de dag zelf waren we vroeg aanwezig om de lunch te verzorgen. Midden in het weiland plaatsen we mooi opgedekte tafels. Onze sandwiches werden op robuuste boomstronkjes gepresenteerd op tafel met verschillende smoothies en sappen.

Na de lunch werd er door hun getrouwd! En wij richten de festivaltent in met chesterfields, hooibalen, een self service bar in grote zinken teilen. Dit werd het decor voor het huwelijksfeest. Nadat de Oklahama smoker en de Foodtruck op hun plek waren gereden was het helemaal compleet.

Zelfs de dranken verzorgden we compleet in festivalstijl: prosecco, gingerbeer, rose lemonade, speciaalbieren en verse sappen. Chic de Friemel verzorgden de taart, de koffie en thee.

Na de foto’s, de taart en champagne was het tijd voor de BBQ. De mintgroene VW T1 spijlbus werd gebruikt om de huisgemaakte salades, op de BBQ geroosterde roseval aardappelen, vergeten groenten, geroosterde maiskolven, vers afgebakken molenbrood en diversen smeersels en dips in te presenteren.

Daarnaast stond onze stoere Oklahoma smoker waar onze grillmeester onze specialiteiten voor de gasten klaarmaakten. Wat er werd bereid; duurzaam gevangen verse zalm, Bavette steak, homemade pulled pork, 100% black Angus runderburgers en op de huid gegrilde kippendijen Tandoori stijl om het mooie menu mee af te maken.

Nadat iedereen voldaan plaats nam in de chesterfields en verschillende gezellige zitjes om op te laden voor het feest maakten ook wij ons klaar om de avondgasten van heerlijke bites te voorzien. Dit vanuit de verlichte Foodtruck, een ware eyecatcher met het verlichte krijtbord in het avondlicht.

We kijken met heel veel plezier terug op deze prachtige dag.

Recente Blogs

Lees onze verhalen

Tips And Tricks

F.A.Q.

October 13, 2022
by admin

In deze blog proberen we antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Van dieetwensen tot afmetingen en meer!  

Lees meer...
Bedrijfsevenement

Foodtruck festival als bedrijfsevent

October 13, 2022
by admin

In de van Nelle fabriek mochten we een foodtruck festival organiseren voor de 350 medewerkers van een bijzonder bedrijf. Poffertjes, een bruschetta bar, koffie en lekkernijen en nog veel meer tijdens deze enerverende dag. 

Lees meer...
Trouwen

Trouwen in het weiland

April 14, 2022
by admin

Een bruiloft in het weiland op een manege in Heemstede. Relaxed de liefde vieren en genieten van de prachtige omgeving, het weer en natuurlijk het eten. 

Lees meer...
Meer Blogs

T1 Vintagefoodtrucks

Onze passie is het verrassen van onze gasten met huisgemaakte heerlijkheden, te laten genieten van de stijlvolle ‘vintage’ ambiance die we creëren en de top service die we verlenen.

contact

Mandy-Ann & Alexander Been
Ben Viljoenstraat 48
2021 AC Haarlem

Foodbook

We hebben een compleet Foodbook samengesteld met uitgebreide uitleg over onze concepten en de bijbehorende prijzen. Wilt u ons Foodbook geheel vrijblijvend ontvangen?

Vul hier uw naam en e-mailadres in

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
T1vintagefoodtrucks 2022
Design & Development by Namidi N.V.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.